Rehau системи за слънцезащита

Наставни елементи и ролеткови пръчки за стари постройки и ново строителство
Image

С ролетковите системи РЕХАУ на разположение са добре обмислени продукти, за да бъдат изпълнени изискванията за слънчева защита, предпазване от взлом и визуална защита. Ролетковите кутии надвишават изискванията на наредбата за пестене на енергия. Ролетковите профили за засенчване на прозорци и врати са не само функционални, а и иновационни.

REHAU Comfort - Design Plus

Системата ролетни щори с добавена стойност
Image

Системата ролетни щори REHAU Comfort-Design Plus е идеална, когато планирате ново строителство или реновирате стара сграда. Вие се ползвате от много предимства, които тази система правят тази система една смислена и с дълготраен ефект инвестиция.

При Comfort-Design Plus кутията за щори образува заедно с прозореца една хармонична цялост, която едновременно с това подобрява естетическия вид на Вашия дом.

Ролетковите наставни елементи от Rehau Comfort-Design са подходящи за всички прозоречни отвори без поставени от строителите ролеткови кутии. Системата убеждава чрез четири различни размера на кутията, модерна техника на свързване, допълнително интегрируема защита срещу инсекти.

Предимства