Прозоречни системи Rehau Euro-Design 60

Икономично решение с отлично качество
Image

С гладката повърхност на стените и елегантните им скосявания под 15 градуса прозорците от ситемата Rehau Euro-Design 60 преобразяват всеки дом.

Двете уплътнения изолират течението, праха и водата и осигуряват приятен вътрешен микроклимат. Трикамерната система е произведена по специална формула от PVC 1476, чийто свойства предпазват от високата UV радиация.

Създадена на принципа на трикамерната система с монтажна ширина 60 мм, REHAU Euro-Design 60 предлага икономически изгодни прозоречни решения, на чието качество може да се разчита. Естествено Euro-Design 60 изпълнява всички изисквания на новата Наредба за енергоспестяване (EnEV).

Rehau Euro-Design 60

Дълъг живот и нова радост всеки ден
Image

Вашите прозорци трябва да Ви създават много радост и малко работа. Затова прозорците от системата REHAU Euro-Design 60 се произвеждат само с най-високо качество. Така те остават дълготрайни, а благодарение на висококачествената си повърхност са и изключително лесни за почистване.

Прозорците от системата REHAU Euro-Design 60 се произвеждат само от висококачествени материали и с максимално старание. Благодарение на материалът RAU-PVC прозорците Ви са изключително устойчиви на атмосферни влияния и лесни за поддръжка, а освен това повишават и пазарната цена на Вашия дом.

С гладката си повърхност и скосения фалц на касата прозорците от системата REHAU Euro-Design 60 не задържат замърсявания и се почистват лесно и бързо само с помощта на кърпа, вода и малко почистващ препарат.

Предимства