Здравейте уважаеми клиенти и посетители!

накратко за нас
Image

Уверени сме, че посещението Ви на нашия сайт не е случайно. Вие със сигурност се интересувате от новите възможности, качество, а също така търсите сериозен и професионален подход при решаването на Вашите задачи. И най-важното - Вие търсите производител, на когото можете да доверите комфорта, удобството, сигурността и толината на вашия дом или офис.

Фирма РУМЕН ЙОРГОВ И Н ООД е българска компания, правоприемник на създадената през 1993 година ЕТ „Румен Йоргов”. Днес фирмата е специализирана за проектиране, изработка и монтаж на алуминиева и PVC дограма, окачени фасади и фасадни обшивки.

Всеки произведен продукт е строго индивидуален и цели да задоволи предпочитанията и стила на клиента от проекта до изпълнението му. От стартирането на бизнеса до сега са направени множество сгради в град Русе и страната с отличното качество на нашата продукция.

Нашата дейност

Image

Фирмата ни работи само с качествени материали, произведени от водещи фирми в бранша като PVC профили на фирма REHAU, алуминиеви профили на фирма SCHUECO, ЕТЕМ, ALUMIL, REYNAERS. Също така ние разполагаме и работим с високотехнологично оборудване URBAN.

Фирмата има множество завършени проекти в страната, и като разрастваща дейността си компания планира да се реализира в Европа и света.

Нашата цел е да доставяме продукти и услуги, задоволявайки както индивидуалните предпочитания на клиента от проекта до изпълнението му, така и високите изисквания за качество. С оглед на това ние се стремим към:

Реализирани обекти

Дунав МОЛ - активно участие в строежа на сградата. Облицовка с еталбонд ,окачени фасади и монтаж на вътрешни врати;

Дунав Плаза - доставка и монтаж на вътрешни прегради в търговския център през 2008 г.;

PVC дограма - подмяна на прозорци с PVC дограма на РИОКОЗ – Русе, малката сграда на Община Русе, Митрополията на град Русе;

PVC дограма - монтаж на дограма във Фабрика за производство на студени десерти в гр. Костинброд „JIMMIES”, монтаж на PVC и AL дограма на административната сграда на КЕРОС БЪЛГАРИЯ (Халите);

МКБ ЮНИОН Банк - гр. Русе;

ОУ „Любен Каравелов” - гр. Русе;

„Геана” АД - административната сграда.

„Румен Йоргов И Н” ООД притежава договор за оторизиран РЕХАУ партньор и права за СЕ маркировка от РЕХАУ и ЕТЕМ, както и внедрена система за управление на качеството. Компанията е член на Браншова Асоциация Дограма (БАД);

Партнирайки си с нас, Вие получавате качество и стил на оптимални цени. Гаранция за това са опитът и успехите ни на пазара от 1993 година до сега, както и инвестицията във високотехнологично оборудване.

Галерия